De man achter A7Motoren Sneek

A7 motoren is een motorbedrijf waar onderdelen motoren en scooters verkocht worden en onderhoud verricht, maar wie is de motor liefhebber achter A7 motoren? Waarom is hij begonnen met dit bedrijf?

De van origine Canadees, met Friese ouders, Gary Jellema is in 2009 zijn eigen motorbedrijf begonnen uit passie voor dit vervoersmiddel. Zijn liefde voor motoren heeft hij zolang hij zich kan herinneren al gehad. “Ik heb motoren altijd al prachtige machines gevonden en ik kon niet wachten totdat ik zelf op één mocht rijden. En gelukkig was het op mijn achttiende zover”.

Sleutelen

Het was altijd als een droom van Gary om een eigen motorzaak te bezitten en een aantal jaren geleden kreeg hij die kans. De mogelijkheid om een unit in een loodsencomplex te kopen deed zich voor en de droom kon worden verwezenlijkt. A7 motoren is nog steeds in dit complex gevestigd.

Toekomst

De toekomst van de zaak ziet Gary met vertrouwen tegemoet. Wel merkt hij dat de richting van de zaak aan het veranderen is. “In het begin richtte ik me heel erg op de verkoop van tweedehands motoren. Tegenwoordig houd ik me vooral bezig met de onderhoud, reparatie en verfraaiing van motoren.” Hier wil hij zich ook volledig op gaan richten met daarnaast de verkoop en onderhoud van scooters.

Suzuki GSX 1400

In zijn hele leven heeft Gary, met name door A7 motoren, honderden motors voorbij zien komen en heeft hij een voorkeur ontwikkeld. Momenteel is zijn lievelingsmotor een Suzuki GSX 1400 die hij ook bezit. “Sinds ik deze motor in mijn bezit heb is bijna elk onderdeel onder handen genomen om zodoende een unieke motorfiets te maken. Een rondje touren op de Suzuki gaat natuurlijk ook gebeuren, maar niet meer zo snel als vroeger. Toen scheurde hij met volle snelheid over de snelwegen heen, maar tegenwoordig doet hij het wat rustiger aan op de weg.